text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii
Review-uri
Adauga un review

Joc Tom Clancy's Rainbow Six: Siege pentru XBOX ONE

Opinia clientilor:

0.0

(0 review  / scrie un review)

Disponibilitate: Stoc limitat

Cod: 494825

Tactical Shooter ce pune accent pe jocul de echipa

Pretul include 19% TVA

Magazin Stoc
Auchan - Pallady Stoc limitat
Auchan - Militari Stoc limitat
Auchan - Timisoara Nord Stoc limitat
Auchan - Craiova Stoc limitat
Auchan - Deva Stoc limitat
Auchan - Targu Mures Stoc limitat
Auchan - Timisoara Stoc limitat
Auchan - Titan Stoc limitat
Auchan - Suceava Stoc limitat
Auchan - Drumul Taberei Stoc limitat
Toate magazinele
Ultima verificare a fost facuta la 20.10.2018 12:56.Stocul este actualizat la 3 ore. Disponibilitatea produselor in magazin poate suferi modificari.

Descriere produs

Tom Clancy's Rainbow Six Siege vine in continuarea renumitei serii de jocuri first-person shooter produse in studiourile Ubisoft Montreal.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege ii invita pe jucatori sa devina maestri in luptele in medii restranse. Confruntarile intense, periculozitatea maxima, tactica, lupta in echipa si actiunea exploziva creeaza o experienta de joc fara egal. Gameplay-ul defineste un nou standard in domeniul shooter-elor, pe linia definita de excelentele jocuri Tom Clancy's Rainbow Six lansate de-a lungul anilor.

Caracteristici principale Tom Clancy's Rainbow Six: Siege:

Mod de joc tip asediu
Pentru prima data in Rainbow Six, jucatorii se angajeaza in asedii - un nou tip de asalt. Inamicii au acum mijloacele de a transforma mediul de joc intr-o adevarata fortareata: pot pregati capcane, se pot fortifica si isi pot crea sisteme defensive pentru a interzice accesul echipelor Rainbow.Pentru a face fata acestei provocari, jucatorii se bucura de un nivel de libertate de decizie fara precedent in seria Rainbow Six. Combinatia de harti tactice, drone de supraveghere si un nou sistem de coborare in rapel garanteaza o multitudine de optiuni pentru planificare, atac si dezamorsarea situatiilor critice.

Unitati anti teroriste
Membrii echipelor antitero sunt antrenati pentru situatii extreme, precum salvarea ostaticilor cu precizie chirurgicala. Din pozitia de specialisti "short range", antrenamentul lor se axeaza pe mediile interioare. Opereaza in echipe restranse si sunt experti in luptele la apropiere, demolari si asalturi coordonate. Rainbow Six Siege include cinci dintre cele mai renumite CTU (Counter-Terrorism Units) din lume: British SAS, American SWAT, French GIGN, German GSG9 si Russian SPETSNAZ.Acesti specialisti vin cu propria expertiza in situatiile de tip Siege, precum si personalitate si specializare proprii. Unii sunt specializati in asalt, altii in defensiva. Jucatorii pot combina aceste elemente pentru a crea noi strategii de echipa.

Distrugere procedurala
Gameplay-ul din Rainbow Six Siege are in centru distrugerea mediului de joc, gratie motorului Realblast creat in studiourile Ubisoft Montreal. Jucatorii pot distruge peretii pentru a deschide noi linii de foc. Se pot crea brese in tavan si in podea pentru a obtine noi puncte de acces. Toate elementele din mediul de joc reactioneaza realist, dinamic si in mod unic, in functie de calibrul munitiei si de cantitatea de explozibil utilizata.  In Rainbow Six Siege, distrugerea planificata poate reprezenta cheia victoriei.

Specificatii produs

Software

  • Denumire / titlu Rainbow Six
  • Versiune Siege
  • Limba Engleza
  • Platforma XBOX ONE
  • Mod comercializare DVD
  • Gen Tactical Shooter
  • Recomandare varsta Minim 18 ani
Adauga review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x