text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii

Joc Sleeping Dogs Definitive Edition pentru XBOX ONE

Cod: 482612

Joc plin de actiune cu scene fascinante de lupta corp la corp

Pretul include 19% TVA

Descriere produs

Bun venit in Hong Kong, un oras care nu doarme niciodata. Un oras cu locatii exotice si strazi aglomerate care ascund una dintre cele mai puternice si periculoase organizatii criminale din lume: Triads. Vei intra in pielea lui Wei Shen, un politist sub acoperire.

Va trebui sa demonsterzi ca esti suficient de bun pentru a deveni membrul acestei organizatii, luand parte la infractiuni sangeroase fara a te da de gol. Sfasiat de devotamentul pentru insigna si codul de onoare al infractorilor, vei risca totul pe masura ce granita dintre adevar, loialitate si dreptate va deveni din ce in ce mai mica.

Sleeping Dogs Definitive Edition Xbox One este un joc de tip actiune lansat de Square Enix in data de 10/10/2014 disponibil pentru PC,PlayStation 4 si Xbox One. Definitive Edition reprezinta  jocul de aventura-actiune refacut si reconstituit pentru noua generatie de console. Toate cele 24 extensii DLC precedente au fost integrate in joc inclusiv episodul Year of the Snake care extinde povestea si Nightmare in North Point cu tema horror.

Alaturi de o multitudine de imbunatatiri tehnologice audio si vizuale Hong Kong nu a fost niciodata mai viu. Un oras neon vibrant,locatiile exotice, strazile aglomerate si pietele din Hong Kong ascund una din cele mai puterinice si periculoase organizatii criminale din lume: Triadele.

Joaca rolul lui Wei Shen, un politist sub acoperire cu calificare inalta care incearca sa doboare Triadele din interior. Va trebui sa te dovedesti a fi demn de lupta cu organizatia luand parte in activitati criminale brutale fara a te demasca. Distruge-ti oponentii in lupte corp-la-corp folosind un sistem unic de arte martiale.

Specificatii produs

Software

 • Denumire / titlu Sleeping Dogs
 • Versiune Definitive Edition
 • Limba Engleza
 • Platforma XBOX ONE
 • Mod comercializare DVD
 • Gen Action
  Fighting
  Open World
 • Recomandare varsta Minim 18 ani
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x