text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii
Review-uri
Adauga un review

Joc Pure Farming 2018 pentru Playstation 4

Opinia clientilor:

0.0

(0 review  / scrie un review)

Disponibilitate: Stoc limitat

Cod: 694285

Simulator de ferme cu vehicule licentiate

Pretul include 19% TVA

Magazin Stoc
Auchan - Pallady Stoc limitat
Auchan - Militari Stoc limitat
Auchan - Timisoara Nord Stoc limitat
Auchan - Cluj Stoc limitat
Auchan - Cotroceni Stoc limitat
Auchan - Targu Mures Stoc limitat
Auchan - Timisoara Stoc limitat
Auchan - Drumul Taberei Stoc limitat
Toate magazinele
Ultima verificare a fost facuta la 15.11.2018 06:58.Stocul este actualizat la 3 ore. Disponibilitatea produselor in magazin poate suferi modificari.

Descriere produs

Foloseste tehnologie de ultima generatie si utilaje licentiate de top pentru a gestiona toate aspectele vietii moderne la ferma. Calatoreste in Europa, Asia, America de Nord si America de Sud si cultiva recolte specifice regiunilor respective, cum ar fi canepa, cafea si maslini. Joaca-te asa cum vrei gratie celor 3 moduri de joc unice, create atat pentru veteranii jocurilor de simulare cat si pentru incepatorii in jocurile cu ferme.

All-in-one – Incearca-ti norocul il aproape orice aspect iti poti imagina legat de fermieritul modern, cum ar fi cresterea animalelor, intretinerea livezilor si a serelor, cultivarea ogoarelor, energia verde si multe altele.

Utilaje licentiate 100% - Condu vehiculele agricole recreate cu precizie de la liderii industriei, cum ar fi Zetor, Landini, McCormick, Gregoire, DAF, Mitsubishi si altii. Reproduse pana la cel mai mic detaliu, inclusiv greutatea si fizica, utilajele iti vor oferi o experienta realista si complexa a fermieritului modern.

Ocupa-te de ferme la un nivel global – Calatoreste la fermele tale din Italia, Columbia,Japonia si Montana. Cultiva recolte unice, specifice zonelor si foloseste utilaje dedicate nemaiintalnite pana acum in simulatoarele de fermierit, printre care plantatorul de orez, seceratoarea de canepa si altele.

Diverse simulari – Trei moduri diferite pentru stiluri diferite de joc. Bucura-te de libertatea si provocarea de a-ti conduce propria ferma in modul Free Farming, invata sa faci agricultura in modul My First Farm, sau testeaza-ti abilitatile in modul Farming Challenges, in care trebuie sa indeplinesti anumite obiective.

Natura este frumoasa – Admira peisaje de pe patru continente care iti vor taia rasuflarea si bucura-te de grafica realista si de calitate superioara.

Specificatii produs

Software

  • Denumire / titlu Pure Farming
  • Versiune 2018
  • Limba Engleza
  • Platforma Playstation 4
  • Mod comercializare Blu-Ray
  • Gen Simulator
  • Recomandare varsta Minim 3 ani
  • Informatii suplimentare Mod de joc: Single Player
Adauga review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x