text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii

Joc Just Sing pentru Playstation 4

Cod: 540641

Simulator de cantat cu o baza larga de melodii celebre pe care puteti sa le imitati

Pretul include 19% TVA

Descriere produs

Creati-va propriile videoclipuri muzicale cu Just Sing!

Cantati sau sincronizati-va buzele cu melodiile preferate - de la cele mai tari hit-uri la cantecele favorite ale tuturor timpurilor trecand prin melodiile locale (cantece frantuzesti, cantece germane si multe altele).

Un smartphone este tot ce va trebuie pentru a incepe petrecerea! Pur si simplu descarcati Aplicatia Just Sing Companion pe telefonul smartphone, sincronizati-l cu PS4 sau Xbox One si folositi telefonul smartphone ca microfon si camera de luat vederi.

Cu Just Sing puteti crea cu usurinta clipuri video memorabile, cu pana la 3 prieteni prin schimbarea temelor si filtrelor pe masura ce interpretati. Salvati videoclipul local pentru a memora distractia sau partajati-l cu prietenii!

Caracteristici:

Un catalog extins de melodii
Discul va ofera acces la peste 45 de piese (inclusiv 10 master-uri si 35 de cover-uri). De la Maroon 5 si Sia la Justin Bieber la "Let it Go" sau "I Love Rock'n Roll", interpretati cele mai tari hit-uri si cele tari cantece clasice. In plus fata de aceste piese, puteti canta, de asemenea, in limba materna pana la 5 melodii locale disponibile in streaming.
Serviciul de streaming va ofera acces la un imens catalog, in continua expansiune. Puteti cumpara diferite pachete de cantece pe care sa le interpretati care se potrivesc cu propriile dumneavoastra gusturi - fie fan al anilor '80, al muzicii pop sau nebun dupa cantece de dragoste, exista un pachet si pentru dumneavoastra!

Distrati-va interpretand sau sincronizandu-va buzele
Just Sing este noul joc muzical si se adreseaza cu adevarat tuturor. Nu conteaza daca sunteti un cantaret mare si doriti sa straluciti prin talentul vocal sau pur si simplu doriti sa va distrati sincronizandu-va buzele cu prietenii.

Cantati si marcati: Castigati stele pe masura ce cantati, jocul va urmari pasul si ritmul dumneavoastra

Sincronizarea buzelor pentru distractie: Opriti scorul si pregatiti-va de spectacol in propria sufragerie.

Creati si personalizati-va propriile videoclipuri muzicale unice
Inainte de a incepe cantatul sau sincronizarea buzelor, alegeti una dintre cele 12 teme de video originale. Fiecare tema ofera 4 fundaluri animate pentru a incorpora filmarea si 4 filtre. In timp ce cantati, puteti schimba filtre si efecte, cu doar o singura atingere a ecranului smartphone si ori de cate ori doriti! Videoclipurile pe care le creati sunt cu adevarat unice.

Un smartphone este tot ce aveti nevoie pentru a incepe petrecerea – microfoanele USB si camerele de consola sunt acceptate, dar nu sunt necesare!

Specificatii produs

Software

  • Denumire / titlu Just Sing
  • Limba Engleza
  • Platforma Playstation 4
  • Mod comercializare DVD
  • Gen Simulator
  • Recomandare varsta Minim 3 ani
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x