text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii
Review-uri
Adauga un review

Joc Deus Ex Mankind Divided Day 1 Edition pentru Playstation 4

Opinia clientilor:

0.0

(0 review  / scrie un review)

Disponibilitate: Stoc limitat

Cod: 537914

Shooter SF cu influente stealth si erou cu puteri extraordinare

Pretul include 19% TVA

Magazin Stoc
Auchan - Pallady Stoc limitat
Auchan - Militari Stoc limitat
Auchan - Deva Stoc limitat
Auchan - Timisoara Nord Stoc limitat
Auchan - Cluj Stoc limitat
Auchan - Craiova Stoc limitat
Auchan - Oradea Stoc limitat
Auchan - Sibiu Stoc limitat
Auchan - Cotroceni Stoc limitat
Auchan - Brasov Coresi Stoc limitat
Auchan - Timisoara Stoc limitat
Auchan - Titan Stoc limitat
Auchan - Pitesti Stoc limitat
Auchan - Suceava Stoc limitat
Auchan - Constanta Stoc limitat
Auchan - Drumul Taberei Stoc limitat
Toate magazinele
Ultima verificare a fost facuta la 17.08.2018 12:44.Stocul este actualizat la 3 ore. Disponibilitatea produselor in magazin poate suferi modificari.

Descriere produs

Deus Ex: Mankind Divided urmareste direct consecintele Incidentului Aug, o zi in care cetatenii augmentati din intreaga lume au fost privati de controlul asupra mintii si corpului lor, determinand moartea a milioane de oameni nevinovati. Suntem acum in anul 2029, iar era de aur a augmentarilor a apus. Oamenii augmentati au fost renegati si separati de restul comunitatii. Infractiunile si actele teroriste servesc drept paravan pentru o conspiratie superioara menita sa controleze viitorul omenirii...

Deus Ex: Mankind Divided are la baza acelasi sistem de action RPG la care se adauga experienta dezvoltatorilor din titlurile anterioare Deus Ex, pentru a oferi o atmosfera memorabila si captivanta. Jucatorii au din nou rolul lui Adam Jensen, acum un experimentat agent sub acoperire si vor avea acces la un nou arsenal de arme si augmentari de ultima generatie. Cum timpul nu este de partea lui, Adam trebuie sa aleaga abordarea corecta, precum si cei in care poate avea incredere, pentru a deslusi itele unei conspiratii internationale.

Actiunea din Deus EX: Mankind Divided va avea loc in 2029, la doi ani dupa evenimentele din Human Revolution, in rolul principal aflandu-se si de aceasta data Adam Jensen, eroul jocului precedent. Jensen va face parte din Task Force 29, o noua divizie a Interpolului insarcinata cu lupta impotriva unui nou tip de terorism. Jensen nu are insa incredere deplina in colegii din Task Force 29, oferind informatii secrete si catre The Juggernaut Collective, o alta organizatie secreta.

De altfel, desfasurarea povestii va fi croita dupa alegerile realizate de jucator, producatorii promitand ca Jensen va fi pus in fata multor astfel de dileme pe parcursul lui Mankind Divided. Din punct de vedere narativ, obiectivul este ca acest nou joc sa faca trecerea spre evenimentele din primul titlu al seriei Deus Ex, lansat acum 15 ani de catre Eidos si Ion Storm.

Elementele de RPG caracteristice seriei vor fi complementate de diversitatea locatiilor in care Jensen va avea ocazia sa calatoreasca in Mankind Divided. Un astfel de exemplu este Utulek Station din Praga, Republica Ceha, o mahala in care isi fac veacul indivizii cu implanturi artificiale. Cei de la Eidos Montreal promit ca jocul se va adapta preferintelor jucatorului, acesta urmand a putea fi abordat fie ca un shooter de actiune, fie stealth, punand accentul pe explorare si pe evitarea luptelor de orice fel. Aceasta promisiune va fi valabila si pentru luptele cu bosii din Mankind Divided, gandite in asa fel incat sa stearga amintirile nu prea placute lasate de Human Revolution la acest capitol.

Bineinteles, Jensen isi va putea imbunatati la randul sau abilitatile prin intermediul implanturilor artificiale: acestea vor fi prezente in numar dublu fata de Human Revolution, iar dintre ele nu vor lipsi Tesla (sageti pe care Jensen le va putea lansa direct din pumni, ce vor permite eliminarea rapida si silentioasa a inamicilor), Silent Run (Jensen se va putea deplasa rapid pe orice fel de suprafata fara a face vreun zgomot), C.A.S.I.E. (Jensen va fi capabil sa analizeze starea mentala a interlocutorilor, avantaj ce-i va permite sa dea raspunsurile corecte in fiecare astfel de conversatie) sau PEPS Gun (arma neletala gazduita de bratul bionic al lui Jensen ce poate fi folosita pentru a incapacita un inamic).

Specificatii produs

Software

 • Denumire / titlu Deus Ex Mankind Divided
 • Versiune Day 1
 • Limba Engleza
 • Platforma Playstation 4
 • Mod comercializare DVD
 • Gen First Person Shooter
  Stealth
  SF
 • Recomandare varsta Minim 18 ani
Adauga review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x