text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii
Review-uri
Adauga un review

Joc Battleborn pentru XBOX ONE

Opinia clientilor:

0.0

(0 review  / scrie un review)

Disponibilitate: Stoc limitat

Cod: 499290

First Person Shooter cu mod single player si cooperativ

Pretul include 19% TVA

Magazin Stoc
Auchan - Pallady Stoc limitat
Auchan - Cluj Stoc limitat
Auchan - Craiova Stoc limitat
Auchan - Oradea Stoc limitat
Auchan - Brasov Coresi Stoc limitat
Auchan - Titan Stoc limitat
Auchan - Suceava Stoc limitat
Auchan - Constanta Stoc limitat
Toate magazinele
Ultima verificare a fost facuta la 20.08.2018 18:47.Stocul este actualizat la 3 ore. Disponibilitatea produselor in magazin poate suferi modificari.

Descriere produs

Prietenii si inamicii tai vor stii ca ai fost unul dintre primii jucatori care au pus mana pe arme in Battleborn, atunci cand intri in lupta echipat cu regalia aurie. Precomanda Battleborn si echipeaza-ti eroii cu un titlu exclusiv si skin-uri aurii pentru Thorn, Reyna, Montana, Marquis si Rath.

Battleborn este un first-person-shooter cu un roster care cuprinde 25 de eroi. Fiecare dintre acestia are propria personalitate si este echipat cu arme si puteri unice. Prin intermediul Sistemului Helix al jocului Battleborn, jucatorii vor putea urmari evolutia fiecarui eroi in cadrul povestii single-player si a jocurilor multiplayer.
 
Actiunea din Battleborn are loc intr-un viitor indepartat, cand aproape fiecare stea din univers s-a intunecat din cauza unui inamic misterios. Solus, ultima stea, este singura raza de speranta pentru populatia supravietuitoare. Decaderea stelelor a declansat un razboi imens intre cei disperati pentru a intra in posesia ultimelor resuse. Eroii, numiti Battleborn, lupta pentru dominatia factiunilor unice pe care le reprezinta, in timp ce viata din intreg universul este amenintata cu extinctia. Inamicul misterios este pe punctul de a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput, si doar o alianta, putin probabila, dintre cei mai puternici eroi ai universului, il poate opri.
 
Caracteristici
Eroii Battleborn
Battleborn include un roster complex cu 25 de eroi complet diferiti. Fiecare erou are propria personalitate si este echipat cu arme si puteri unice

Mode Story
Modul Story din Battleborn este o experienta narativa cu mai multe capitole care poate fi jucata integral in modul singleplayer, dar va fi si mai placuta in mod cooperativ, in compania prietenilor tai, splitscreen sau online. Fiecare capitol este ca un episod al unui show de televiziune.

Multiplayer
La multiplayer-ul competitiv bazat pe echipe din Battleborn pot pariticipa pana la 10 jucatori in confruntati de 5-la-5, si include 3 moduri multiplayer diferite.

Capture: Echipele au parte de o confruntare de tip death-match si trebuie sa captureze si sa controleze obiective de pe harta pentru a castiga.
Meltdown: Echipele trebuie sa-i controleze minionii in drumul lor spre centrul hartii, acolo unde vor muri. Punctele sunt acordate pentru fiecare minion care reuseste sa se arunce in incinerator. Castiga echipa care acumuleaza cele mai multe puncte.
Incursion: Echipele trebuie sa-si apere sentry botii de valurile de minioni controlati de AI si, in acelasi timp, sa incerce sa distruga sentry botii echipei adverse.
 
Sistem Helix: Sistemul accelerat de dezvoltare a presonajului le permite jucatorilor sa-si dezvolte personajul pana la nivelul 10 si sa beneficieze de armele si puterile unice ale acestuia in modul singleplayer si multiplayer.

Sistem de progresie
Toate punctele de experienta, fie ca sunt dobandite in modul Story sau in modurile competitive Multiplayer, contribuie la avansarea personajului.

Character Rank: Fiecare erou poate avansa pana la nivelul 10, in afara misiunilor si meciurilor, permitandu-le jucatorilor sa deblocheze abilitati noi.
Command Rank: Jucatorii pot creste nivelul de profil, deblocand insigne si titluri noi, si echipamente care vor modifica atributele eroilor lor.
 
Loot/Echipament
Jucatorii pot colecta pack-uri de loot in modul Story sau le pot cumpara folosind credite dobandite in modurile Story si Multiplayer. In momentul in care sunt deschise, pack-urile de loot ofera echipamente, care pot fi folosite pentru echiparea eroului.

Factiuni
Solus, ultima stea, este singura raza de speranta pentru populatia supravietuitoare.
Peacekeepers sunt protectorii Solus
Eldrid sunt aparatorii ordinii naturale in univers
Rogues sunt mercenari preocupati doar de propria lor supravietuire
Last Light Consortium (LLC) sunt cei care profita de pe urma razboiului, exploatandu-i pe ceilalti in interesul propriu
Jennerit Empire ii conduc pe ceilalti prin forta si pretuiesc puterea mai mult decat orice

Specificatii produs

Software

  • Denumire / titlu Battleborn
  • Limba Engleza
  • Platforma XBOX ONE
  • Mod comercializare DVD
  • Gen First Person Shooter
  • Recomandare varsta Minim 16 ani
Adauga review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x