text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii
Review-uri
Adauga un review

Dulceata de mure Camara Motului 370g

Opinia clientilor:

0.0

(0 review  / scrie un review)

Disponibilitate: Indisponibil

Cod: 538086

Dulceata de mure preparata traditional dupa o reteta straveche transmisa din generatie in generatie,de la bunica la mama si mai apoi la nepoata,din mure culese cu grija din zone inca nepoluate.
Produsele de la Camara Motului sunt 100% naturale si facute din ingrediente locale.

Pretul include 9% TVA

Pretul pe kilogram : 40,68 lei

Momentan acest produs nu este disponibil la comanda online

Descriere produs

Dulceata de mure de la Camara Motului se obtine din materia prima provenita de la arbustul Murul sau rug de munte, care este un arbust peren din familia Rosaceae.
Compozitia chimica a fructelor din aceasta zona este influentata de cadrul natural in care se dezvolta spontan, fara prezenta ingrasamintelor chimice.
Frunzele uscate contin o cantitate apreciabila de materii tanate, derivati flavonici, vitamina C, acizi organici (acid malic, acid oxalic, acid tartric, acid lactic), inozitol.
Fructele sunt bogate in vitaminele A si C.
Acestea mai contin acid citric, salicilic, pectina, mucilagii, flavonide si inozitol.
Taninul este un compus vegetal complex care poate sa precipite proteinele care contribuie la formarea precipitatelor insolubile; se regaseste in plante si previne anumite afectiuni virotice sau bacteriene, dar si aparitia anumitor tumori.
Acizii organici sunt responsabili de cresterea poftei de mancare si sunt capabili sa maximizeze efectul apei asupra metabolismului.
Vitamina C are numeroase roluri benefice asupra organismului nostru, cum ar fi neutralizarea radicalilor liberi si a nitrozaminelor, reactiile imunologice si facilitarea absorbtiei fierului in tubul digestiv.
Fructele contin salicil, care este aceeasi subtanta activa regasita in aspirina si care are efecte antiinflamatorii foarte bune.
Din acest motiv e nevoie de o prudenta sporita in cazul persoanelor care nu au o toleranta ridicata la aspirina.
In plus, murele au foarte multe antocianice, care le dau coloritul lor specific si care sunt niste antioxidanti grozavi, alaturi de vitaminele E si C si de acidul elagic care se regasesc in mure.
Bolile de inima pot fi ameliorate cu ajutorul acestor fructe, iar procesele de imbatranire vor tinde sa fie mai vizibil incetinite. In ceea ce priveste bolile psihice si efectul consumului regulat de mure, cercetarile arata ca acestea pot sa contribuie la ameliorarea acestor boli.
In plus, murele contin pectina si alte fibre cunoscute pentru rolul lor protector asupra sanatatii sistemului digestiv. Cu toate ca vitamina C s-ar putea sa iti provoace ceva pofta de mancare, fibrele vor tine obezitatea la distanta.
Murele sunt de asemenea remineralizante si astringente, antireumatice si hipotensive, si pot sa amelioreze simptomele osteoporozei sau emfizemului pulmonar, arteriosclerozei, candidozei bucale sau fibromului uterin.
In plus, aceste fructe pot sa previna anumite forme de cancer, cum ar fi cel de san, stomac sau colon, in principal datorita acidului clorogenic, responsabil de prevenirea formarii substantelor cancerigene in organism.
Neoplasmele orale si alte tumori maligne orale pot fi reduse cu circa 44%, conform ultimelor cercetari in domeniu.

Specificatii produs

Informatii nutritionale

  • kJ pe 100g sau 100ml 723.9
  • kcal pe 100g sau 100ml 170.3
  • Glucide (g sau ml) 41.9
  • din care zaharuri (g sau ml) 38.7
  • Sare (g sau m 0.003
  • Fibre (g sau ml ) 3.2
  • Proteine (g sau ml ) 0.6
  • Vitamine A, C, E.

Ingrediente si alergeni

  • Ingrediente Mure 85%, lamaie, zahar.

Diete

  • Vegetarian Da
  • Fara conservanti Da
  • Fara coloranti Da

Certificari

  • Produs traditional certificat Da

Informatii generale

  • Brand / marca Camara Motului

Dimensiuni si impachetare

  • Cantitate neta (kg, l) 0.37
  • Tip ambalaj Borcan

Conditii vanzare

  • Termen de valabilitate A se consuma de preferinta inainte de: vezi data.

Producator / Origine

  • Tara de origine Romania

Utilizare

  • Conditii de pastrare / depozitare Recomandam consumul in termen de 24 de luni de la data productiei si cel mult 3 zile de la deschidere.
    A se pastra in incaperi curate, aerisite, ferite de soare sau inghet.
    Umiditate relativa: 75-85%.
    Pastrare: la temperatura camerei.
Adauga review
Pentru a adauga un review, te rugam sa te autentifici
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x