text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii

Cartus HP 85A CE285A Negru

Cod: 225618

Cartusul de imprimare Inkjet HP 350XL Negru, cu cerneala originala HP, produce rezultate de calitate laser pentru imprimari de mare volum, cu economii maxime.
Acest cartus HP de mare capacitate ofera imprimari de calitate superioara si performanta constanta.

Pretul include 19% TVA

Descriere produs

Alegerea ideala pentru consumatori, microintreprinderi si IMM-uri care imprima regulat si in cantitati mari si doresc rezultate sigure, fiabile, de lunga durata.

Pentru volume mari de imprimare, alegeti cartusul de imprimare Inkjet HP 350XL Negru, de mare capacitate, cu cerneala originala HP. Folosind consumabile originale HP, faceti cea mai buna alegere, in concordanta cu nevoile de imprimare si bugetul personal.

Imprimati text si grafica de precizie, utilizand un cartus de cerneala proiectat impreuna cu cernelurile color originale HP.

Detineti controlul; aveti nevoie de un cartus sigur, care va ofera performante remarcabile. Cartusul de imprimare Inkjet HP 350XL Negru, cu cerneala originala HP, reprezinta solutia ideala pentru consumatorii si profesionistii prevazatori.

Faceti marcaje pe documente folosind un creion marcator - aceasta cerneala neagra imbunatatita asigura o rezistenta excelenta la urma lasata de creioanele marcatoare si creeaza text negru intens. Rezistenta superioara la decolorare va permite sa arhivati documente si hartii importante zeci de ani.

Bucurati-va de inlocuirea simpla a cartuselor de cerneala, utilizand consumabile proiectate special pentru imprimanta dvs.

Niciun cartus de cerneala HP returnat prin programul HP Planet Partners nu ajunge la gropile de gunoi.[3]

Specificatii produs

Informatii generale

 • Brand / marca HP
 • Tip Cartus
 • Culoare Negru
 • Caracteristici speciale Tipuri de cerneala compatibile: Bazata pe pigmenti

Dimensiuni si impachetare

 • Tip ambalaj Cutie

Producator / Origine

 • Cod producator CB336EE

Caracteristici accesorii

 • Compatibilitate HP Deskjet D4260 (CB641B), Deskjet D4360 (CB700B), Officejet J5780 All-in-One (Q8232B), Officejet J6410 All-in-One (CB029B)
  Photosmart C4280 All-in-One (CC210B), Photosmart C4480 All-in-One (Q8388B), Photosmart C4580 All-in-One (Q8401B), Photosmart C5280 All-in-One (Q8330B), Photosmart D5360 (Q8361B)
 • Caracteristici tehnice Picatura de cerneala: 15 pl
  Latimea acoperita de capul de imprimare la o trecere (inci): 0.5"
 • Capacitate (ml) 25
 • Durata de viata (pagini) 1000
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x