text.skipToContent text.skipToNavigation
Descriere produs
Specificatii

Cartus HP 364 CB318EE Cyan

Cod: 194839

Cartusul de cerneala HP 364 cyan imprima fotografii la calitate de laborator.
Bizuiti-va pe HP pentru imprimari de calitate superioara si pentru modalitatile simple de reciclare a cartuselor de cerneala.
Produceti imprimate rezistente la apa, manjire si decolorare, utilizand cerneluri individuale si hartie foto HP Advanced.

Pretul include 19% TVA

Descriere produs

Ideala pentru clientii care doresc o modalitate simpla si convenabila, pentru a imprima de acasa fotografii la calitate de laborator.

Clienti inventivi care doresc sa imprime acasa, simplu, fotografii la calitate de laborator si proiecte foto de creatie.

Imprimati fotografii frumoase, durabile si documente de calitate laser, utilizand cernelurile pe baza de coloranti HP Photosmart. Obtineti fotografii cu uscare instantanee care rezista la apa si murdarie, utilizand hartie foto HP Advanced. Creati o impresie de profesionalism, utilizand hartie cu sigla ColorLok.

Cu cartusele de cerneala HP originale, puteti sa imprimati simplu si convenabil. Incarcati cartusele cu usurinta - culoarea si potrivirea unice asigura incarcarea fiecarui cartus de cerneala la locul potrivit.

Cartusele de cerneala HP originale ofera fiabilitate si performante superioare. Se garanteaza ca niciun cartus de cerneala HP original nu contine defecte de material si manopera in perioada de garantie.

Specificatii produs

Informatii generale

 • Brand / marca HP
 • Tip Cartus
 • Culoare Albastru
 • Caracteristici speciale Tehnologie rezolutie: TIJ 4.x

Dimensiuni si impachetare

 • Tip ambalaj Cutie

Producator / Origine

 • Cod producator CB318EE

Caracteristici accesorii

 • Compatibilitate HP Photosmart B8550 Photo, HP Photosmart C5324 All-in-One, HP Photosmart C5380 All-in-One, HP Photosmart C6324 All-in-One, HP Photosmart C6380 All-in-One, HP Photosmart D5460, HP Photosmart e-Station All-in-One C510a, HP Photosmart All-in-One - B010a/B109a/B109d/f, HP Photosmart Plus All-in-One - B209a/c, HP Photosmart Plus All-in-One - B210a/c, HP Photosmart Premium All-in-One - C309n/g, HP Photosmart Premium All-in-One - C310a, HP Photosmart Premium Fax All-in-One - C309a, HP Photosmart Premium Fax e-All-in-One - C410b, HP Photosmart Wireless All-in-One - B109n/B110a/c/e
 • Caracteristici tehnice Picatura de cerneala: 5.5 pl HDW, 1.3 pl LDW
  Tipuri de cerneala compatibile: Pe baza de pigmenti
  Duze cap de imprimare: 336 HDW, 336 LDW
  Latimea acoperita de capul de imprimare la o trecere (inci): 0.5625 inchi
 • Capacitate (ml) 3
 • Durata de viata (pagini) 300
Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.Afla detalii aici. x